Soluții oferite

Soluții tehnice pentru industria lemnului și silvicultură

Prin intermediul activității noastre oferim partenerilor:

  • soluții de proiectare, pregătire proces de fabricație respectiv proiectare și optimizare linii tehnologice de prelucrare, audit tehnic, necesară pentru fabricarea produselor din lemn și pe bază de lemn,
  • consultanță tehnică pentru elaborarea soluțiilor tehnice pentru industrializarea lemnului și silvicultură, necesare accesării fondurilor prin proiecte. Prin colaborarea cu consultantul, putem să găsim soluția tehnică optimă ceea ce e necesar Dvs,
  • cercetări și organizarea procesului de achiziție a masei lemnoase,
  • studii și cercetări privid pădurile României și sistemul de gospodărire a lor,
  • management de proiect în industrializarea lemnului.

Produsul (I) oferit este documentația tehnică, necesară realizării mobilei şi a produselor finite din lemn şi din materiale pe bază de lemn, compusă din: desene 3d în spațiu, 2d în plan, secţiuni, detalii, scheme de găurire, scheme de asamblare, nomenclatoare, norme de consum, desene de ansamblu, randări 3D,..
Produsul (II) oferit este documentația necesară silviculturii, de exemplu: studii de piață, cercetări financiare, studii asupra legislației silvice, studii privind procesul de achiziție a masei lemnoase..
Colaborarea este ocazional sau continuu.
În contractul de colaborare avem şi clauză de confidenţialitate. Drepturile de autor o să fie a Dvs. numai drept de folosinţă ca bună practică o să aibă firma noastră ca şi furnizor, dar cu acordul scris a Dvs. pentru utilizare.


Dr. Ing. Molnár Gábor administrator
inginer proiectant mobilier și produse finite din lemn,
inginer silvic
0745228438